Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sophien/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Povestea Noastră
Contact
Telefon:
0737 243 369

Email:
contact@sophienatural.ro
Facebook

Primele rânduri din povestea  Sophie, au inceput a se scrie odată cu nașterea îngerașului nostru, Sofia.  Ea m-a inspirat și m-a ajutat să îmi descopăr o pasiune nebănuită: realizarea de creme 100% naturale, create după gustul și nevoile mele, parfumate  cu esențe naturale, fructate sau florale, dar toate prețioase.

 Bucuria de a crea ceva atât de personal, precum o cremă pentru tenul meu sau un unguent de gălbenele și cătină pentru Sofia, sau chiar o cremă aftershave pentru soțul meu, m-a motivat să imi perfecționez rețetele constant și să fiu extrem de selectivă cu ingredientele mele. Nu întâmplator, din totalul de 45 de ingrediente pe care le folosesc, 27 sunt certificate organic, restul fiind ingrediente care fie nu pot fi certificate, cum e cazul glicerinei vegetale sau a vitaminei E, fie provin din culturi salbatice, cum e untul de tucuma sau uleiul din pepene de Kalahari.

Atentă și la nevoile altor femei din viața mea, am creat rețete de creme de față  atât pentru  ten mixt, cât și pentru gras, uscat și matur. Astfel, povestea Sophie a căpătat o noua dimensiune: dintr-o plăcere personală, a devenit o experiență împărtășită și cu alte mămici, chiar tătici, prietene și cunoștiințe care mi-au apreciat munca și mi-au admirat pasiunea.

Răsfăț regal, Piersicuță pufoasă, Elegantul, Flori de portocal  s-au născut din plăcere și din nevoie în același timp, iar denumirile alese nu sunt întâmplătoare,  inspirația pentru acestea fiindu-mi dată de senzația pe care o lasă pe piele, de cum te face să te simți folosirea unei creme realizate manual, naturale, parfumate senzual și cu o poveste a sa.

Cremele de mâini și unturile de corp, mi le-am imaginat ca pe niște răsfățuri olfactive, inspirate din prajiturelele pe care le fac în casă, ori de câte ori ne este poftă de ceva bun. Jocul de arome îmi plimbă mintea ispititor printre rafturi cu ciocolată, vanilie, caramel, cafea, scorțișoară, marțipan, cremă delicioasă de lămâie. Așa a apărut primul unt, Ciocolată spumoasă, iar mai apoi, Deliciul meu sau Apetisantul.

Experiența Sophie este așadar, una personală și nu am lăsat nimic la voia intâmplării. Am ales să lucrez cu o mămică talentată pentru a crea etichete orginale, cu un design feminin si jucăuș, care definesc in întregime identitatea produselor noastre.

Magazinul nostru este doar încă un obiectiv atins, deoarece rânduri din povestea Sophie se scriu in fiecare zi. Cu mintea mereu la rețete noi, cu dorința în suflet de a crește treptat, cu pași mici, dar bine făcuți, aducem în fața voastră produsele Sophie, manufacturate și ambalate în atelierul personal, 100% naturale, din ingrediente organice, alese atent, cu gândul de a vă oferi atât vouă cât și nouă, tot ce e mai bun din natură.