Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sophien/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Ingrediente Naturale
Contact
Telefon:
0737 243 369

Email:
contact@sophienatural.ro
Facebook

Alcoolul  etilic natural  este un produs obținut prin fermentația cerealelor cu drojdie și datorită proprietăților sale antiseptice este un excelent conservant natural. Nu usucă pielea și se evaporă în contact cu aceasta. Este versatil și poate fi utilizat atât în produse pentru ten gras, cât și pentru ten uscat sau chiar produse destinate copiilor. Din acest motiv, este preferat de multe companii cosmetice, inclusiv cele producătoare de cosmetice organice.

 

 

Untul de cafea este obținut prin hidrogenarea uleiului presat la rece al boabelor de cafea și este un unt cu o consistență onctuoasă și cremoasă. Este antioxidant și hidratant și penetrează pielea foarte ușor. Este deosebit prin parfumul natural de cafea proaspăt prăjită, fiind un ingredient prețios în cosmetică.

 

 

 

Ceara de migdale este un co-emulsifiant natural, o variantă foarte bună pentru a da textură emulsiilor. Ca și ceara de albine, funcționează ca o barieră de protecție pentru piele, o protejează și o catifelează.

 

 

 

Emulsifianții au rolul de a permite realizarea unui amestec omogen între două substanțe care în mod natural nu se pot amesteca, așa cum e cazul apei și a uleiului. Emulsifianții cu care lucrăm, sunt de origine vegetală și permit realizarea de emulsii fine și penetrante, cu texturi  în acord perfect cu pielea. De asemenea, permit hidratarea pielii pentru un timp mai îndelungat și eliberarea progresivă a activelor cosmetice.

 

 

Extractul  aromatic de caise este 100% natural, cu parfum delicios și dulce de caise, potrivit pentru parfumarea naturală a cosmeticelor, dar și pentru aromatizarea preparatelor culinare.

 

 

 

Extractul fermentat din rădăcină de ridichi, este un conservant inovator, 100% natural și foarte utilizat în cosmetic bio. Este non iritant și foarte bine tolerat de piele, foarte eficient împotriva fungilor și a bacteriilor. Utilizarea sa în produsele noastre, ne permite să realizăm cosmetice 100% naturale și stabile.

 

 

 

Extractul aromatic de fructul pasiunii  este 100% natural, cu o aromă exotică, dulce și perfect fidelă, obținut din sucul de fructul pasiunii. Este utilizat în cosmetică, dar și în preparatele culinare.

 

 

Glicerina este un agent hidratant pentru piele și păr, 100% de origine vegetală, pur, obținut din resurse vegetale nemodificate genetic. Este ideal pentru toate tipurile de piele, nu cauzează iritații, nu produce alergii și are proprietăți umectante și catifelante.

 

 

Parfumurile naturale pe care le folosim, sunt esențe concepute de parfumerii din zona Grasse, Franța, zonă cunoscută ca fiind capitala mondială a parfumurilor. Toate sunt concepute din compuși aromatici de origine naturală, formulate în concordanță cu reglementările și recomandările europene în vigoare. Noi utilizăm 2 parfumuri naturale: o variantă ce evocă mirosul natural al mierii și o altă variantă de parfum cu miros oriental, dulce și delicat.

 

Uleiul de pepene  de Kalahari, este un pepene ce crește în zonele sălbatice ale deșerturilor din Kalahari, Namibia și este apreciat atât ca unica sursă de apă în perioadele de secetă, cât și datorită uleiului obținut din semințele sale. Folosim un ulei crud, obținut prin prima presare la rece a semințelor, echilibrant și emolient, care reglează secreția de sebum și penetrează rapid pielea, fără să lase film gras. Este ideal pentru pielea mixtă și grasă.

 

Uleiul de prune este un ulei crud și obținut prin presare la rece, cu un miros delicios de migdale amare. Este bogat în acid oleic, gama și alfa tocoferoli și beta sistosteroli, fiind puternic antioxidant și antirid. Este recomandat mai ales pielii uscate și foarte uscate, mature și sensibile.

 

Uleiul esențial de scorțișoară este un ulei antiinfecțios, antiviral, tonifiant, încălzitor, afrodisiac și parfumat delicios. Îl întrebuințăm sub cantitatea minimă recomandată, fiind un ulei cu potențial alergenic și dermocaustic. Pentru orice produs care conține și uleiuri esențiale, se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate în prealabil.

 

 

Uleiul de semințe de struguri este 100% pur și natural, obținut prin extracție cu solvent, foarte penetrant și care nu lasă film gras. Are un conținut ridicat de acid linoleic, polifenoli și fitosteroli, este regenator și restructurant cutanat. Este ideal ca bază de masaj și este recomandat cu precădere pielii mature.

 

 

 

Tocoferolul sau vitamina E în formă lichidă este un excelent antioxidant și antiinflamator. Adăugat în compozițiile cosmetice, prelungește durata de valabilitate a uleiurilor naturale. Este de origine vegetală 100%, protejează pielea de daunele generate de radicalii liberi și razele UV.

 

 

Untul de mango este emolient, regenerant și hidratant și ajută pielea la restabilirea compoziției in lipide. Este recomandat pielii devitalizate, deshidratate și mature. Prin conținutul de polifenoli, ajută la vindecarea țesutului afectat de iritații sau descuamări. Repară și hrănește fibra capilară. Este obținut prin presare la rece, apoi purificare prin procedee fizice, fără solvenți chimici.

 

 

Untul de tucuma este un excelent emolient și o sursă naturală bogată în carotenoide, motiv pentru care activează și prelungește bronzul.  Este un unt protector și hidratant, cu un parfum delicat de cafea cu lapte. Este obținut prin presarea la rece a nucilor de tucuma, ce se găsesc în sălbăticie, iar mai apoi este purificat prin procedee fizice, fără solvenți chimici și la temperaturi joase.

 

Uleiul esențial ylang ylang complet este un ulei prețios, cu un parfum senzual și voluptos, care aduce strălucire părului și revitalizează pielea. Este tonic și echilibrează secreția de sebum, totodată fiind antiseptic și regenerator celular. Este obținut prin distilarea completă a florilor de ylang ylang de Madagascar.